AD Digitale krant App: alle edities bij elkaar

3
Het Algemeen Dagblad is één van de grootste kranten van Nederland. Met de regionale edities van deze krant biedt het AD bovendien een mix van lokaal, nationaal en internationaal nieuws. Door de AD Digitale Krant app te downloaden, lees je al dit nieuws op je eigen mobiel of tablet. Als abonnee krijg je de krant automatisch gedownload alsof de app je digitale deurmat is, maar ook als je de krant af en toe leest, koop je de volgende editie gewoon in de app.

Alle edities bij elkaar

Er zijn drie verschillende functies in de app. Allereerst is er de kiosk, waar je als niet-abonnee terecht kunt voor losse edities van de krant. Een doordeweekse losse editie kost € 1,99 en € 2,99 voor een weekendeditie. Als abonnee vind je hier ook alle verschillende (regionale) edities van het AD, die je allemaal gratis kunt lezen. Een voorkeur voor je editie wordt bewaard in de app en automatisch voor je gedownload. In het onderdeel ‘Mijn Kranten’ vind je vanzelfsprekend jouw krant. Hier vind je ook iets oudere kranten, die tot een week terug te lezen zijn. Om de krant te lezen zijn er twee manieren: als digitale versie van de krant in de ‘papieren’ vormgeving, of door op een artikel te klikken en het artikel te lezen in een mobiele omgeving. Het derde onderdeel zijn de bladwijzers, waar je alle artikelen vindt die je eerder hebt opgeslagen en nog eens rustig naleest.

Digitale abonnementen

Voor Apple gebruikers is er de mogelijkheid om naast het kopen van losse nummers ook een week- of maandabonnement af te sluiten. Een weekabonnement kost € 6,99 en voor een maandabonnement ben je € 19,99 kwijt.

Plus- en minpunten

  • De krant altijd bij je.
  • Lees op jouw manier.
  • Geen abonnement voor Android.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
42 MB
Ontwikkelaar
de Persgroep Publishing
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

4 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Adil 27/07/2020 Reactie van App.nl!
Digitale krant
Dit app gebruik ik altijd in de ochtenden, zorgt er voor dat je in de big van je dag up to date bent met al het laatste nieuws. Bespaar papier en ga over naar digitaal!! Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Michael 10/09/2019 Reactie van App.nl!
Topkrant
Handig mobiele webkrant, ik zou iedereen aan te raden deze app te downloaden. Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Charlotte 09/04/2019 Reactie van App.nl!
Top app
Ik scroll elke ochtend door deze app om snel het nieuws door te nemen, werkt super! Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.