Amsterdam the Map App: alle informatie die je nodig hebt

0
Als grootste stad van Nederland kan Amsterdam overweldigend zijn. Het zou daarom fijn zijn als je alle informatie als bezoeker in één app zou kunnen zien. Dat dachten de makers van Amsterdam: the Map ook. Met Amsterdam the Map heb je de meest complete kaart van Amsterdam met een heleboel extra functies die je bezoek aan Amsterdam een stuk plezieriger kunnen maken. Vanaf nu hoef je nooit meer onverwacht op zoek naar een openbaar toilet of gratis Wi-Fi, want met Amsterdam the Map heb je meer informatie over Amsterdam dan je dacht nodig te hebben.

Meer dan alleen een kaart

Hoewel je bij de naam misschien denkt dat Amsterdam the Map alleen een kaart is, heeft de app meer te bieden dan een grote plattegrond. Allereerst zijn alle belangrijke plekken in Amsterdam uitvoerig uitgelicht, zodat je goed voorbereid op stap kunt. Daarnaast bestel je ook kaartjes voor alle belangrijke attracties vanuit de app, zodat je de lange rijen met (andere) toeristen gewoon voorbij loopt. De belangrijkste plekken in en om Amsterdam hebben bovendien gedetailleerde 3D kaarten. De meest gebruikte optie in deze app blijft de kaart. Met hulp van GPS locatie zie je altijd waar je bent en wat er om je heen te doen is. De verschillende buurten zijn thematisch ingedeeld. Zo vind je de beste winkelstraatjes of nachtclubs in één oogopslag. Daarbij zijn ook alle openbare plekken goed te zien en bij meer dan 130 locaties is er zelfs extra informatie beschikbaar.

Onmisbaar voor toeristen, handig voor iedereen

Voor toeristen is Amsterdam the Map eigenlijk onmisbaar, maar ook voor wie Amsterdam redelijk kent, heeft de app van alles te bieden. Zo zijn er af en toe speciale functies die verwerkt worden, zoals de FIOS-optie, waarbij je de veertien locaties uit de film ‘Fault in our Stars’ op een rijtje vindt. Vanuit de kaart is het ook makkelijk navigeren naar plekken waar je als toerist niet snel komt en weet je altijd de beste cafés en restaurants te vinden.

Plus- en minpunten

  • Beleef concerten nog intensiever.
  • Koop kaartjes voor uitverkochte events.
  • Mis niets van je favoriete artiesten.
  • Niet in het Nederlands.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
88 MB
Ontwikkelaar
Bert Du Toy van Hees
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

0 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0