Appic App: daten en festivals gecombineerd

1
Appic is de app die je altijd open gaat hebben tijdens je volgende festivalbezoek. Met een heleboel opties die je festivalbezoek een stuk makkelijker en leuker maken, is Appic de makkelijkste manier om een ‘epic’ evenement te downloaden. Doordat je alle informatie over een festival direct in de app kunt opvragen, houd je meer dan genoeg tijd over voor de sociale functies in de app. Vind je vrienden als ze verdwaald zijn of maak nieuwe vrienden met de speciale ‘meet-up’ functie.

Je beste vriend tijdens festivals

Appic helpt je met alles wat met feesten en festivals te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar een feest in een bepaald weekend of al maanden uitkijkt naar een van de grote festivals, Appic helpt je. Je bestelt je kaartjes via de app en kunt bij sommige festivals ook alvast munten bestellen of winnen met speciale acties. Nadat je je kaarten hebt besteld, staat alles wat je maar wilt weten in de app. De locatie, entree informatie en de eventuele line-up en agenda staan uitgebreid beschreven. Voor sommige van de festivals is er ook een interactieve plattegrond beschikbaar, waarop je tijdens het festival ook je vrienden kunt spotten. Hiervoor moet je niet alleen zelf je locatie aanzetten, maar ook je vrienden moeten vanzelfsprekend hun locatie delen.

Maak nieuwe vrienden voordat je gaat

Voor sommige mensen is de meest aantrekkelijke optie voor de Appic app misschien wel de meet-up functie. Dit is eigenlijk een soort datingmogelijkheid die zich richt op de bezoekers van het evenement waar je heengaat. Alle bezoekers kunnen aangeven of ze geïnteresseerd zijn om mensen te ontmoeten. De lijst met geïnteresseerde bezoekers is gewoon beschikbaar voor andere bezoekers en als je elkaar interessant genoeg vindt, kun je chatten om een eventuele ontmoeting af te spreken.

Plus- en minpunten

  • Beleef concerten nog intensiever.
  • Koop kaartjes voor uitverkochte events.
  • Mis niets van je favoriete artiesten.
  • Niet in het Nederlands.

Aanvullende informatie

Minimale leeftijd
4+
Downloadgrootte
62 MB
Ontwikkelaar
AI Management B.V.
Prijs
Gratis

Waar wacht je nog op?!

5 van de 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Steph 08/05/2020 Reactie van App.nl!
Nice
Heel handig instrument met veel mogelijkheden. Ideaal! Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.