Reizen

Goed voorbereid op vakantie met deze 10 apps

Ga jij binnenkort op vakantie en raak je er een beetje van de stress? Geen paniek, want er zijn tegenwoordig applicaties die de helpende hand bieden. Vaak moet je namelijk rekening houden met zóveel dingen en dat kan voor de nodige paniek zorgen. Deze tien applicaties zullen alle stress verminderen, zodat jij meer voorpret hebt!
10

Splitwise

Financiën
0
Meer info

Misschien ga jij wel met een groep vrienden op vakantie, dan gaan jullie natuurlijk niet steeds alles apart afrekenen. Dit kost niet alleen veel tijd, het kan ook als onbeleefd worden gezien. Gelukkig is hier een oplossing voor, namelijk de Splitwise app. Hierin kan jij gemakkelijk bijhouden welke kosten er zijn gemaakt en wie er heeft afgerekend. Als je weer thuis bent kun je zien hoeveel jij iemand nog bent verschuldigd of je nog terug moet krijgen. Handig toch!

9

Google Translate

Productiviteit
0
Meer info

Een vreemd land en een vreemde taal. Vooral dat laatste kan nog wel eens voor problemen zorgen. Gelukkig heeft Google daar de ideale oplossing voor gevonden, namelijk Google Translate. Met deze applicatie vind jij binnen enkele seconden de juiste vertaling, bijvoorbeeld als je een biertje wilt bestellen of graag wilt weten wat er op een bepaalde verpakking staat. Google Translate is kosteloos te downloaden voor zowel Android als iOS.

8

XE Currency

Financiën
0
Meer info

Als jij binnenkort op wereldreis gaat, dan zal je te maken krijgen met diverse valuta. Dan is het handig om te weten wat de huidige koers is, voordat je belazerd zal worden. In de XE Currency applicatie kan jij gemakkelijk euro’s omrekenen naar enkele andere valuta en de wisselkoersen in de gaten houden. Of het nu gaat om Thaise Bath, Amerikaanse Dollar of Zwitserse Kronen, deze app biedt de oplossing.

7

Feedly

Nieuws en tijdschriften
0
Meer info

Als jij graag inspiratie wilt opdoen op verschillende reisblogs, dan kan je natuurlijk eindeloos gaan surfen op het web, maar er is nog een handige manier. De applicatie Feedly biedt een overzicht aan websites aan, die jij natuurlijk naar eigen wens kan invullen. Bepaal zelf welke onderwerpen de voorkeur krijgen en welke websites jij het meest bezoekt. Vergeet de eReader, want nu kan jij de Feedly app gewoon downloaden op jouw smartphone.

6

Here

Navigatie
0
Meer info

Vroeger hadden wij een TomTom in de auto om te navigeren, maar tegenwoordig kan je simpel en snel een app downloaden. De Here applicatie biedt gratis navigatie aan over de hele wereld. Dankzij deze applicatie zal jij nooit de weg kwijtraken en eenvoudig op jouw plaats van bestemming aankomen.

5

Reizigersrechten

Reizen
0
Meer info

Sommige vakanties lopen nu niet helemaal zoals gewenst, want er kan van alles gebeuren. Misschien strand jij wel op een luchthaven of is de heenreis geannuleerd. De Rechten als Reiziger applicatie is van de Europese Unie en zal de gebruiker informeren over zijn rechten wanneer er iets voorvalt.

4

Douane reizen

Reizen
0
Meer info

Iedereen neemt graag cadeautjes mee uit het vakantieland, maar niet alles mag zomaar terug mee naar huis worden meegenomen. De Douane heeft de applicatie ‘Douane reizen’ ontwikkeld. In deze app kan jij snel en simpel zien welke artikelen mogen worden meegenomen en welke spullen jij beter links kan laten liggen. Op deze manier kom jij niet voor onverwachte verrassingen te staan.

3

WiFi Finder

Reizen
0
Meer info

Veel van ons zijn toch wel een beetje verslaafd aan onze smartphone en tablet. De applicatie WiFi Finder kan dan in het buitenland de uitkomst bieden, wanneer jij op zoek bent naar openbare WiFi plekken. Het is namelijk mogelijk om offline te bekijken waar er hotspots in de buurt zijn. Deze app is niet alleen handig, het is ook nog eens gratis.

2

Favoroute

Reizen
1
Meer info

Een reisleider kan van alles vertellen over jouw vakantieadres, maar daarvoor hoef jij geen dure excursie meer te boeken. De applicatie Favoroute heeft de beste tips en belangrijke informatie op een rijtje staan. Dankzij de app zal jij verborgen pareltjes ontdekken!

1

TripAdvisor

Eten en drinken
1
Meer info

De applicatie TripAdvisor staat bij ons op de eerste plaats, simpelweg omdat het de perfecte informatiebron is voor jouw welverdiende vakantie. Andere reizigers hebben op deze applicatie recensies geschreven over restaurants, bezienswaardigheden en hotels. Hierdoor kan jij zien wat nu wel en niet de moeite waard zal zijn tijdens de vakantie. En natuurlijk kan jij zelf ook een recensie achterlaten.

Heb jij al een vakantie op de planning staan?

Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Renate 10/09/2019
Amazing
Fantastisch hulpmidden voor als je op reis zou gaan. Zeer robuuste apps die je bij je moet hebben. Interessant en zeer inhoudelijk. Iedereen heeft hier baat bij niemand kan om de apps heen. Fantastisch!!! Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Charlotte 26/04/2019
Vakantieapps
Leuk :) Ik vind Yelp ook een super app voor op vakantie, soort tripadvisor maar dan vooral ook voor restaurantjes enzo. Is ook meer internationaal Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.
Nikki 26/04/2019
Super handig!!!!!
Binnenkort ga ik een auto trip maken naar frankrrijk. Sommige apps had ik al op mijn telefoon maar nog niet allemaal. Ik ken de meeste niet dus dat is wel handig! Miss een leuk idee voor een toplijst van apps voor als je op vakantie ben? Reageren
Let op, je reactie is niet direct zichtbaar.